Introvert in opmars?


Weinig mensen weten dat ik eerder introvert dan extravert ben. Dat klinkt vast vreemd als je weet dat veel van mijn werk bestaat uit het werken met groepen ... meer zelfs, als je weet dat ik regelmatig lezingen geef. Gelukkig heb ik een aantal vaardigheden ontwikkeld die me helpen om me extravert te gedragen in contexten waar dit gewenst is. We leven nu éénmaal in een maatschappij die extraversie verkiest boven introversie.

In die zin ben ik ontzettend blij met Social Media. Het biedt me de kans om van achter mijn bureau, al schrijvend van me te laten horen. Ik ben echt geneigd te denken dat Social Media een hulpbron kunnen zijn voor eerder introverte mensen ...

In dit kader werd ik recent geïnterviewd voor een artikel in over de opmars van introversie (Feeling Aug 2014). Inderdaad, de voorbije tijd wordt er regelmatiger geschreven rondom dit thema. Meer zelfs, introvert zijn heeft ook tal van voorbeelden ... . Het artikel kan je hier nalezen: Feeling - Artikel Introvert

Daarnaast geef ik hier nog wat leesvoer mee:

#Boekentips #Loopbaan

0 keer bekeken

pbailleur@livingsystemscoaching.be

Living Systems Coaching BVBA

BE 0819.355.535

Privacy Policy

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
Logo progression designers.png