[email protected]

Living Systems Coaching BVBA

BE 0819.355.535

Privacy Policy

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
Logo progression designers.png

Reviews

Eindelijk een boek waarin diverse theorieën samengevoegd worden en er niet één alle aandacht krijgt. Het is een praktisch boek met name voor trainers en facilitators die werken aan het verbeteren van organisaties en structuren. Het filmpje wat bij dit boek hoort, is een aanrader om vooraf te bekijken. Veel leesplezier!
Janita Seinstra
 

Fantastisch boek!
Of je nu een werknemer, leidinggevende, manager of coach bent, een aanrader om te lezen! Wat is jouw bijdrage en wat kan jouw bijdrage zijn in een organisatie? Ik volg nu zelfs de opleiding van Philippe.

Carla Van den Eeckhout

Architect van je organisatie is een absolute aanrader voor éénieder die ECHT begaan is met organisaties. Pijnpunten en uitdagingen waar organisaties vandaag de dag voor staan, worden onder woorden gebracht en handige tools worden aangereikt om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Dit boek geeft een verfrissende en inspirerende kijk op organisaties en is rijk onderbouwd met praktisch voorbeelden uit verscheidende organisaties.

Philippe leert je met hart en ziel kijken en luisteren naar organisaties, hoe ze te ontwerpen en hoe er aan te bouwen.

Ik ben zeer dankbaar dat dit boek mijn pad heeft gekruist en maak er dagelijks gebruik van in mijn werk met bedrijven.

Kirsten Coeck

Reviews

Ik heb het boek met veel interesse gelezen. Ik heb mij op verschillende momenten in het boek aangesproken gevoeld door de herkenning van situaties in de context van mijn werk.
Wat mij trof in het boek is het pleidooi van de auteur om ‘bij’ organisaties te ‘Zijn’, om diep te luisteren, om energetisch te luisteren als je aan de slag gaat met systeemtrauma. Om met een zekere voorzichtigheid te kijken, af te tasten, gewaar te worden of er systeemtrauma is en of daar iets kan mee gebeuren.
De talrijke voorbeelden en illustraties, de kleurwisseling en schakering in het boek zetten een ‘gedragen’ en ‘doorleefd’ geheel neer.
Als ik het boek las, had ik het gevoel dat ik de energie waarmee de auteur het schreef kon voelen. Dat ik als het ware meekeek over zijn schouder in hoe hij kijkt naar levende systemen.
De passie van Philippe Bailleur dat het in organisaties ‘goed’ mag gaan,
dat energie in levende systemen ‘recht’ gedaan wordt, kon ik er heel goed in voelen.

Anja Willaert

Trauma in organisaties? Jazeker. Philippe Bailleur schreef er een boek over. Ik ben akkoord: soms is het echt wel nodig om het taboe op te heffen dat leeft op onverwerkte trauma's uit het verleden. Met als doel: een levende organisatie worden. Goed gedaan Philippe.

Rudy Vandamme

Bekijk hier zijn filmpje

Boek van het Jaar!

(OOA-award)

'Systemen in de zorgsector'