[email protected]

Living Systems Coaching BVBA

BE 0819.355.535

Privacy Policy

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
Logo progression designers.png

OVERZICHT VAKOPLEIDINGEN HRD ACADEMY

 

In onderstaande opleidingen ben ik 1 van de trainers. Meer informatie en inschrijven kan via de buttons.

 

TRAINING: Vakopleiding tot Organisatiecoach


Zit je momenteel in een rol waar je wil, kan of mag bijdragen aan organisatievernieuwing? Dan is deze vakopleiding iets voor jou. Het is immers door de manier waarop een organisatie ontworpen is en hoe die wordt aangestuurd dat het een plek wordt waar menselijk potentieel verschrompelt of begint open te bloeien. Dit programma levert CCEU's op bij de ICF

Teacher

TRAINING: Teams of the Future - Training voor teamcoaches en teamleiders

 

Hoe als teamcoach of teamleider meebouwen aan Teams of the Future?  Verhoog je effectiviteit als teamcoach of teamleider!​

Je leert in deze training als teamcoach en teamleider werken met een innovatief instrument 'Team Progressions'. Ze vormen een soort dashboard waarop je de status van het team kunt aflezen. De opleiding reikt een houvast aan voor teamcoaches en teambegeleiders die op een meer systemische manier willen werken met teams.

TRAINING: Opleiding Systemisch Leiderschap

 

10-daagse systemische training voor leidinggevenden. Maak kennis met het programma en de begeleiders op de gratis infomiddag Opleiding Systemisch Leiderschap.

Organisaties staan voor bijzondere uitdagingen die ze met de vertrouwde managementmethodes niet meer te baas kunnen. Er is nood aan een ander soort leiderschap. Dankzij de Opleiding Systemisch Leiderschap krijg je als leidinggevende een nieuw arsenaal aan interventiemogelijkheden en kan je systemische vragen en - werkvormen inzetten in je organisatie.

TRAINING: Masterclass Systemisch Coachen

 

Jan Ardui heeft op basis van zijn jarenlange internationale ervaring als executive coach eigen coachmodellen ontwikkeld die deel uitmaken van een integratieve aanpak, Systemic Presence Coaching. De Masterclass Systemisch Coachen biedt ervaren coaches de opportuniteit om hun Systemisch Meesterschap te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Niet recurrente events:

 

Masterclass traumabewustzijn en vitaliserend handelen in het onderwijs
Op weg naar vitale onderwijsprofessionals en schoolorganisaties


Leerlingen een omgeving bieden waar zij kunnen leren, floreren en volwassen kunnen worden. Ook wanneer zich schokkende gebeurtenissen voordoen. Dat vraagt om een veilige bedding, gevormd door onderwijsprofessionals die zichzelf goed kennen en in staat zijn pijn te herkennen en op te vangen: van zichzelf, van hun leerlingen en collega’s en in de ruimere context van de organisatie. En het vraagt om systeembewustzijn binnen de school ten aanzien van de eigen hoogte- en dieptepunten in de geschiedenis van de organisatie.
Vanuit deze gedachte nodigen Femmy Wolthuis en Sander Galjaard je van harte uit om samen met Margriet Wentink (trauma en persoonlijke ontwikkeling) en Philippe Bailleur (trauma in organisaties) deel te nemen aan een tweedaagse masterclass ‘traumabewustzijn en vitaliserend handelen in het onderwijs’.


Info via deze link: http://www.hetonderwijs.org/masterclass/