[email protected]

Living Systems Coaching BVBA

BE 0819.355.535

Privacy Policy

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
Logo progression designers.png

Reviews

Het boek is een aanrader voor organisatieontwerpers zoals directieleden en HR beleidsmakers. Zij initiëren of begeleiden voortdurend veranderingen. Bij voorkeur hebben ze ervaring met coaching om de verschillende lagen ervan goed te onderscheiden. En bovenal: ze willen het beste in mensen naar boven brengen.

Over 'Architect van je organisatie'

GERT VERLINDEN, [email protected]

Philippe Bailleur laat ons mee genieten van meer dan 15 jaar brede ervaring. Het boek 'Architect van je Organisatie' is een road map naar meer succes in veranderingstrajecten. Zowel in privébedrijven als in de publieke/zorgsector is dit boek zonder meer een interessant naslagwerk tot het beroep van organisatiecoach.

Over 'Architect van je organisatie'

PATRICIA VAN POTTELBERGH, AUXILIUM CONSULTING

Architect van je organisatie leert je kijken naar organisaties als Levende Systemen. Mensen staan immers centraal, geen producten of machines. Bovendien leert het boek je hoe je, als architect van je organisatie, een 'huis' kunt bouwen voor zo’n Levend Systeem. Een huis dat afgestemd is op wat mensen nodig hebben om het beste van zichzelf te kunnen geven. Onderbouwd met tal van voorbeelden en best practices uit de jarenlange ervaring van de auteur.

Over 'Architect van je organisatie'

JAN BOSSUYT,

BOSS PAINTS