[email protected]

Living Systems Coaching BVBA

BE 0819.355.535

Privacy Policy

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
Logo progression designers.png

Organisatie Coach

ORGANISATIE COACH

 

Als coach werk ik op meerdere sporen. Enerzijds werk ik als executive, team en/of organisatie coach voor organisaties. Binnen heel wat organisaties gaat het momenteel over transformatie of meer specifiek, het los komen van vertrouwde manieren van werken en organiseren. Ik fungeer in dat kader als klankbord of als inspirator. Of ik fungeer als gids. In dat geval timmer ik mee aan de weg wat maakt dat er sprake is van een meer intense en langer durende samenwerking. Daar wissel ik van rol op basis van wat nodig is in het proces: trainer, klankbord, coach, facilitator, opsteller, designer, procesbegeleider, …

Anderzijds begeleid ik ook anderen in hun professionele ontwikkeling en dat liefst via langer lopende trajecten:

TRAJECTEN VOOR PROFESSIONALS

 
De opleiding tot organisatiecoach

 

Met de opleiding tot organisatie coach, leid ik interne en externe coaches of adviseurs op om hun opgebouwde vaardigheden te leren toepassen op organisatieniveau. Dit is een meerdaagse opleiding waarbij de deelnemers opgeleid wordt tot organisatievernieuwers. Zit je momenteel in een rol waar je wil, kan of mag bijdragen aan organisatievernieuwing? Dan is deze opleiding iets voor jou. De opleiding leert je kijken naar organisaties als levende systemen. Het potentieel van mensen staat in deze aanpak centraal, geen procedures, machines of klassieke organisatiemodellen.  Bovendien leer je hoe je, als designer van organisaties, een 'thuis' kunt leren bouwen voor een levend systeem. Een thuis dat afgestemd is op wat mensen en groepen nodig hebben om het beste van zichzelf te kunnen geven, afgestemd op de doelen van de organisatie.
Hieronder kan je enkele getuigenissen vinden en praktische informatie over de opleiding:  
  • Filmpje na de eerste editie

  • Filmpje n.a.v. reünie van de eerste drie groepen

  • Je kunt hier meer info vinden en inschrijven voor één van de volgende opleidingen.

  • Je mag me ook altijd contacteren voor meer informatie.

 

De opleiding “Systemisch Leiderschap"

Organisaties staan voor bijzondere uitdagingen die ze met de vertrouwde managementmethodes niet meer de baas kunnen. Er is nood aan een ander soort leiderschap. Dankzij de opleiding Systemisch Leiderschap krijg je als leidinggevende een nieuw arsenaal aan interventiemogelijkheden en kan je systemische vragen en - werkvormen inzetten in je organisatie. In een reeks van vier 2-daagse komen o.a. de volgende zaken aan bod: dynamiek in de onderstroom, leiderschap vanuit systemisch perspectief, systemisch interveniëren en systeemtrauma in organisaties.

 

  • Je kunt hier meer info vinden en inschrijven voor één van de volgende opleidingen.

  • Je mag me ook altijd contacteren voor meer informatie.