Reviews

Patricia van Bottelbergh

Auxilium Consulting

"Philippe Bailleur laat ons mee genieten van meer dan 15 jaar brede ervaring. Het boek 'Architect van je Organisatie' is een road map naar meer succes in veranderingstrajecten. Zowel in privébedrijven als in de publieke/zorgsector is dit boek zonder meer een interessant naslagwerk tot het beroep van organisatiecoach."

Gert Verlinden

HAPPY@WORK

"Het boek is een aanrader voor organisatieontwerpers zoals directieleden en HR beleidsmakers. Zij initiëren of begeleiden voortdurend veranderingen. Bij voorkeur hebben ze ervaring met coaching om de verschillende lagen ervan goed te onderscheiden. En bovenal: ze willen het beste in mensen naar boven brengen."

Janita Seinstra

"Eindelijk een boek waarin diverse theorieën samengevoegd worden en er niet één alle aandacht krijgt. Het is een praktisch boek met name voor trainers en facilitators die werken aan het verbeteren van organisaties en structuren. Het filmpje wat bij dit boek hoort, is een aanrader om vooraf te bekijken. Veel leesplezier!"

Carla Van den Eeckhout

"Fantastisch boek!
 

Of je nu een werknemer, leidinggevende, manager of coach bent, een aanrader om te lezen! Wat is jouw bijdrage en wat kan jouw bijdrage zijn in een organisatie? Ik volg nu zelfs de opleiding van Philippe."

Kirsten Coeck

"Architect van je organisatie is een absolute aanrader voor éénieder die ECHT begaan is met organisaties. Pijnpunten en uitdagingen waar organisaties vandaag de dag voor staan, worden onder woorden gebracht en handige tools worden aangereikt om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Dit boek geeft een verfrissende en inspirerende kijk op organisaties en is rijk onderbouwd met praktisch voorbeelden uit verscheidende organisaties.

Philippe leert je met hart en ziel kijken en luisteren naar organisaties, hoe ze te ontwerpen en hoe er aan te bouwen.

 

Ik ben zeer dankbaar dat dit boek mijn pad heeft gekruist en maak er dagelijks gebruik van in mijn werk met bedrijven."

pbailleur@livingsystemscoaching.be

Living Systems Coaching BVBA

Varestraat 1, Sint-Katelijne-Waver, Belgium

BE 0819.355.535

Privacy Policy

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
Logo progression designers.png