top of page

Navigate

Zonder titel (21 x 35 cm).jpg

De turbulenter wordende realiteit is bijzonder uitdagend voor veel organisaties. Meer dan ooit hebben we leiders nodig die in staat zijn om te navigeren op steeds complexer wordend terrein. Het zodanig vormgeven van de organisatie dat deze ondersteuning biedt aan het werken aan de vragen van morgen, is daarbij onontbeerlijk.

 

In Navigate lees je dat een organisatie is als een levend systeem, onderdeel van een groter ecosysteem. Met een eigen geschiedenis, gevoeligheden, kwaliteiten en verlangens.

 

Dit boek leert je denken als een organisatie-acupuncturist. Zodat je gaat zien dat wanneer je blokkades wegneemt in de organisatie, de energie weer vrij kan stromen. Je leert hoe alles met alles samenhangt en de knopen om iets in beweging te brengen zich soms op heel andere plekken bevinden dan je zou verwachten.

 

In Navigate volgen we het hoofdpersonage Hugo in de uitdagingen die hij tegenkomt als leider in een organisatie in volle transitie. Aan de hand van wat hij op zijn reis ontmoet, leert de lezer samen met Hugo navigeren op onbekend terrein.

Schermafbeelding 2023-06-06 om 11.17.41.png
Schermafbeelding 2023-06-06 om 11.17.08.png
Schermafbeelding 2023-06-06 om 11.18.49.png

Reviews

Ilse Weeghmans 

CEO Solidaris Limburg 

Philippe en Annette zijn meesters in organisatieacupunctuur. Ze navigeren al jaren leidinggevenden en hun organisaties in woelige zeeën. Hun Navigate gidst je feilloos door het organisatievraagstukkenlandschap. Het boek zet je aan om je innerlijke kompas onder de loep te nemen en leert je zo navigeren in de mist. De afwisseling tussen inhoud, voorbeelden en quotes maakt het boek toegankelijk en vlot leesbaar. Een aanrader die niet mag ontbreken op je boekenplank!

Tom Vandoorne

CEO Credon

Dit boek bevat een eindeloze rijkdom aan handvatten bij het soms onzekere navigeren van een organisatie doorheen een complexe wereld. Pas als de dieperliggende bouwstenen achter het verhaal van een mens of een organisatie zichtbaar worden, kan je ze anders stapelen en veranderen. Navigate is voor mij in de eerste plaats het boek dat iedere leider uitnodigt om de verhalenvanger van de organisatie te worden.

bottom of page