top of page

Coaching of Supervisie Plannen

of een

Virtuele Meeting

Verkennend gesprek (= intake):

  • Kennen we elkaar nog niet en wil je ontdekken hoe ik je zou kunnen ondersteunen? Wil je graag een coaching/supervisie traject opstarten? Stuur me dan een mail via pbailleur@livingsystemscoaching.be.

  • We hebben het dan over jouw vraagstuk, mijn manier van werken, mogelijke vervolgstappen en de praktische kant van een reeks gesprekken.

  • Dit eerste gesprek - een half uurtje is vaak voldoende - is free of charge.

Plan een Coaching of Supervisie sessie(s)

  • Loop je ergens tegenaan als professional, manager, ondernemer, ... en zoek je een klankbord om een knoop te ontwarren, dan kan je bij mij terecht voor een coaching. Ik werk tegelijkertijd diep en praktisch. Be welcome.

  • Werk je als Professionele Coach, Organisatie Coach, Organisatie Opsteller, ... dan kan je bij mij terecht voor supervisie. Tijdens een supervisie staan we stil bij jouw ontwikkeling als professional gelinkt aan de projecten of klanten die je begeleidt. Je kan ook terecht bij mij voor supervisie binnen het kader van jouw certificatie-proces als coach binnen het kader van de International Coaching Federation.

  • De sessies gaan door in mijn praktijkruimte - Varestraat 1 te Sint-Katelijne-Waver - of online. Ik reserveer 2 uur voor een coaching/supervisie.

  • Gelieve een geplande sessie 48 uur op voorhand te annuleren, mocht er toch iets tussenkomen.

Tot dra en bedankt voor je vertrouwen in mijn werk. 

Philippe Bailleur

Master Certified Coach

Praktijkruimte & Contactgegevens

Living Systems Coaching - BVBA

Varestraat 1

2860 Sint-Katelijne-Waver

pbailleur@livingsystemscoaching.be

Mobiel: 0032478243654

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf altijd als eerste op de hoogte

bottom of page