Coaching of Supervisie Plannen

of een

Virtuele Meeting

Bedankt voor je interesse in mijn werk. Via deze pagina kan je een coaching- of supervisie gesprek plannen in mijn agenda. Werkte je nog niet met mij, plan dan eerst een verkennend gesprek. Wil je liever eerst weten of er ruimte is in mijn agenda om een traject op te starten of vind je niet meteen een gaatje in mijn online agenda, stuur me dan een mail via pbailleur@livingsystemscoaching.be

Boek een verkennend gesprek (= intake) - 30':

  • Kennen we elkaar nog niet en wil je ontdekken hoe ik je zou kunnen ondersteunen? Wil je graag een coaching/supervisie traject opstarten? Plan dan een intake via mijn online agenda (zie hieronder).

  • We hebben het dan over jouw vraagstuk, mijn manier van werken, mogelijke vervolgstappen en de praktische kant van een reeks gesprekken.

  • Dit eerste gesprek van 30 minuten is free of charge.

Zijn de praktische zaken afgestemd en/of werkten we al met elkaar, dan kan je via mijn online agenda (zie onder) een coaching of supervie plannen.

Plan een Coaching of Supervisie sessie(s) - 120': 

  • Loop je ergens tegenaan als professional, manager, ondernemer, ... en zoek je een klankbord om een knoop te ontwarren, dan kan je bij mij terecht voor een coaching. Ik werk tegelijkertijd diep en praktisch. Be welcome.

  • Werk je als Professionele Coach, Organisatie Coach, Organisatie Opsteller, ... dan kan je bij mij terecht voor supervisie. Tijdens een supervisie staan we stil bij jouw ontwikkeling als professional gelinkt aan de projecten of klanten die je begeleidt. Je kan ook terecht bij mij voor supervisie binnen het kader van jouw certificatie-proces als coach binnen het kader van de International Coaching Federation.

  • Idealiter gaan de sessies door in mijn praktijkruimte - Varestraat 1 te Sint-Katelijne-Waver - of online. Ik reserveer 2 uur voor een coaching/supervisie.

  • Gelieve een geplande sessie 48 uur op voorhand te annuleren, mocht er toch iets tussenkomen.

Plan een virtuele meeting in het kader van (lopende) projecten - 120': 

  • Naast executive coaching begeleid ik ook teams en organisaties. Binnen dat kader zijn er regelmatig momenten nodig voor exploratie, oriëntatie, voorbereiding, afstemming of evaluatie. Ook dat kan virtueel. Daar is wat meer tijd voor nodig. Zo'n gesprek kan je ook plannen via mijn online agenda.

  • Heb je meer tijd nodig, dan duiken we samen in de agenda's. Contacteer me in dat geval even.

 

Tot dra en bedankt voor je vertrouwen in mijn werk. 

Philippe Bailleur

Master Certified Coach

Online plannen

In the Classroom

30'

Plan een kort, verkennend gesprek om zowel de inhoudelijke als praktische kant van coaching of supervisie te bespreken.

Helping Hand

2 uur

Zijn alle praktische afspraken gemaakt, dan kan je via deze weg een coaching of supervisie plannen.

Meer info hierboven.

Workers in Building Site

2 uur

Deze virtuele meetings zijn bedoeld voor (lopende) projecten: afstemmen, nabespreken, ontwerpen, evalueren, ...

Praktijkruimte & Contactgegevens

Living Systems Coaching - BVBA

Varestraat 1

2860 Sint-Katelijne-Waver

pbailleur@livingsystemscoaching.be

Mobiel: 0032478243654

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf altijd als eerste op de hoogte